Advertisement

Mohon Bantuan Semua~

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته بسم الله الرحمن الرحيم

Selamat malam semua. Maaf sahabat², saya mohon bantuan semua. Siapa yang PRO/arif pasal blog ni, saya mohon untuk delete ADS application yang ada dalam blog ni. Bukan iklan Nuff tu, tp iklannya berbentuk seperti translator [kotak bercolour hijau] yang ade kat sesetengah perkataan kat blog ni. Contoh dalam pic bawah ni;



Iklan tu, tidak sepatutnya berada didalam blog ni. [kadang keluar iklan yang lucah kalo tak silap, baru perasan tadi]. Saya tak letak pun iklan tu, tak tahu mane datangnya..huhuhu..Dah cuba cari HTML codenya..Tapi tak jumpe..Click Me~ TOLONG!!!

Kepada siapa yang sudi bantu, sila inbox saya untuk password blog ni dan tolong saya delete kan application tu. Syukran jazeelan wa jazakallah~

P/S: Tolong jangan klik iklan tersebut.

Wassalam,
SahabatMusleem
Mohon Bantuan Semua~ Mohon Bantuan Semua~ Reviewed by Julia Tarmidi on 12:08:00 AM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.