Advertisement

Mandi Wajib [Info]

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته بسم الله الرحمن الرحيم..الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين

Apa khabar semua? Click Me~ Berdua` semoga kita sentiasa berada dalam keadaan sihat dan berdua` semoga kita sentiasa berada dibawah rahmat dan berkat Allah SWT, ameen~

Hari ni dah masuk hari Rabu, 6 January 2010 bersamaan dengan 20 Muharam 1431H. Kejap je kan?. End~

Hm, haritu explore web untuk download ceramah² dari Ustaz Shamsuri Hj Ahmad. Pernah dengar tak nama Ustaz ni? Cari punye cari, downloadlah ceramah² dia. Alhamdulillah, best! Cubalah download. Insya`Allah nanti saya cuba cari untuk senang sahabat semua download. he~

Ada satu topik ni, memang pentinglah untuk kita semua. Pasal mandi wajib. Penting ni~ Jika mandi wajib kita tidak sah, astaghfirullah. Semua benda jadi tidak sah. Solat, pegang al-Quran berdosa. Hish~ Takut ni. Nak tahu macamane cara² untuk mandi wajib dengan betul secara detail, sila download ceramah Ustaz Shamsuri ni kat sini. Mandi Wajib [Ustaz Shamsuri Hj Ahmad] Lepas download, jangan lupa dengar. Click Me~ Insya`Allah semoga ada manfaat.

Wassalam,
SahabatMusleem
Mandi Wajib [Info] Mandi Wajib [Info] Reviewed by Julia Tarmidi on 6:52:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.