Advertisement

Mohon Bantuan Semua

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم


Click Me~ Alhamdulillah syukur pada Allah SWT kerana masih lagi diberikan kesempatan untuk saya teruskan kehidupan seperti biasa sehingga hari ni. Isnin 16 November 2009 bersamaan dengan 28 Zulkaedah 1430H.

Hari ni tak dapat onlinela. Click Me~ huuhu. Ni pun dapat online guna PC budak opis department lain. Keje² pindah masih tak habis² lagi ni. Click Me~ huh. Bosan. PC sendiri dah takde. Ade kat dalam kotak. uuhuhu. Boring gile. Sekarang masih kat opis lama lagi. Petang ni insya`Allah ke Subang dah. End~

Mohon bantuan pada semua sahabat. Ade seorang kawan saya, mohon keikhlasan bantuan dari semua. Sepupu beliau menghidap penyakit kanser. Kanser usus dan kanser rahim. Astaghfirullahal a`zim. Dia menghidapi dua kanser sekali gus. Dan akan menjalani pembedahan di Hospital Pantai, Ayer Keroh, Melaka. Kos pembedahan yang diperlukan beliau adalah RM85,000 dan kini telah dapat kumpul sebanyak RM52,000. Alhamdulillah.

Pesakit yang dimaksudkan adalah:

Cik Sumaiyah Binti Md Shah, umur 33 tahun.

Kepada sesiapa yang ingin menghulurkan bantuan, sila hubungi saya melalui emel, YM atau SMS saya [pada siapa yang ada no hp sayalah]. Atau anda semua boleh terus menghulurkan bantuan terus kepada:

RusyDin Bin Borhan +60173570261
No akaun: 1475-1058-046 Hong Leong Bank

P/s: No akaun tu, pastikan atas nama Rusydin Bin Borhan. Saudara Rusydin akan menguruskan dana tersebut dll. Insya`Allah.

Bantuan anda, amat kami hargai. Syukran jazeelan wa jazakallahu khoiran kathir, Insya`Allah ameen~

Wassalam,
SahabatMusleem
Mohon Bantuan Semua Mohon Bantuan Semua Reviewed by Julia Tarmidi on 1:29:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.