Advertisement

Nak Promote Lagilah~ he

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم


Eh eh. Jap.Nak promote lagilah petang² ni boleh? he. Ni CatchEye ni, jomlah join. he Meh² klik sini. Tau tak ape tuh CatchEye? Tak tau, klik sini. Tak pun jangan banyak tanyelah. Just daftar sini sudah~ he. End!

Maggie. Hm, semalam dah tercapai pun hajat nak makan maggie. Setelah sekian lama tak makan. Makan bertahun tu, tak makan. he. Sedap! Sedap lain macam. hm. Kenapa maggie ni sedap huh? :-B Housemate kate, `sebab dah bertahun tak makan. Macamtulah rasanye~` Yeke? Confused. Makan maggie pun, masak sempoi² je. Tak guna dapur gas pun. Guna air panas je. `~Pemalas betul`, kata housemate saya lagi. hehehe. Suke hatilah kan? Ele ele, macamlah korang tak pernah buat, haha. lalalala.

Tu je nak mengarut, habis~

Wassalam,SahabatMusleem
Nak Promote Lagilah~ he Nak Promote Lagilah~ he Reviewed by Julia Tarmidi on 5:13:00 PM Rating: 5

3 comments:

  1. hahaha..
    thniah akhirnyer dpt makan megi....
    psl entri wa tuh...kebetulan jer ader gmbar megi lagik....huhuhu..
    ader gak la wa wat perancangan psl nk buat blog psl megi jer..
    kater peminat megi tegar!!hahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha...
    tau tuh....
    skunk tengah memperlahankan kadar pengambilan megi....=)

    lagu blog awk nyh tajok aper ek...???
    suker sangat dgr....

    ReplyDelete
  3. Taubat Seorang Hamba :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.