Advertisement

Selamat Berpuasa & Berbuka

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم



Selamat petang! SahabatMusleem Alhamdulillah, dah hari Selasa dah hari ni. 15 September 2009 bersamaan dengan 25 Ramadhan 1430H. Dah masuk 25 hari dah kita berpuasa. Tinggal lagi 5 hari je, untuk kita lalui bulan Ramadhan ni. Pastu, masuklah bulan Syawal. Syawal. Ramai yang tertunggu² bulan Syawal ni. Sebab nak raye!. Ade sesetengah tu, baru masuk 1 day puasa dah bising play lagu raye. Sape yang buat macamtu, tu? ehehe. Nampak sangat tak sabar² nak raya. Habis tu, puasa macamane?

Hm, takde ape nak post petang ni sebenarnya. Saje suka² nak buang masa jap. Nak tanya, korang semua cadang nak berbuka apa petang ni? he.
SahabatMusleem Saya pun tak tahu nak berbuka ape petang nanti. Nak pikir pasal makan pun, boleh pening kepala kan? Hari tu searching ape nth. Dapatla gambar² ni.


Sedapnye. SahabatMusleem Jomla pi bazar ramadhan pasni. [Saya tak kot]. Tapi ingat, jangan membazir. Selamat berbuka puasa saya ucapkan pada semua.

Wassalam,
SahabatMusleemSahabatMusleem
SahabatMusleem

Selamat Berpuasa & Berbuka Selamat Berpuasa & Berbuka Reviewed by Julia Tarmidi on 2:01:00 PM Rating: 5

3 comments:

  1. salam ziarah
    wahhh..tengok gambor2 makanan tue teramatlah sedapnyer..

    ReplyDelete
  2. salam..huhuhu..memang plan nak gi bazar.. nak beli makann sedap2 ckt..sllu mkn plain sgt..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.